Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася репостом чорно-білого селфі Алли Пугачової, яка запрошувала всіх шанувальників ло кінотеатрів Росії на перегляд свого останнього "Того самого концерту", який відбувся 17 квітня в Москві. Так, артистка перелякала фанатів "траурним" знімком Примадонни, адже багато хто подумав, що з нею трапилося щось погане.

"З 31 жовтня стартує акція
«АЛЛА ПУГАЧОВА.ТОЙ САМИЙ КОНЦЕРТ.» в кінотеатрах РОСІЇ.Починаємо з Далекого Сходу і закінчуємо в Москві.Вам,які хотіли, але не змогли потрапити на концерт ПРИСВЯЧУЮ.Якщо хоч що-небудь залишиться у ваших серцях,то більшої нагороди я й не бажаю.❤️", - поділилася емоціями Пугачова. Фолловери не пройшли повз, критикуючи репост Волочкової: "я думав коней двинула... можна було інше фото вибрати?", "А ти до Примадонни яким боком?😂", "Слава Богу Алла Борисівна жива, а то фото на сторінці "не себе" зазвичай в пам'ять...", "Я думала вона померла", "Жах,жах,фото не вдале . Наська яким боком до цього ???", "Фото ЖАХ!!! Як на фільм жахів звуть😅😅".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.