Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантними фото з Єгипту, куди вирушила в коротеньку відпустку. Так, артистка виставила серію кадрів біля басейну, позуючи в сукні з глибоким декольте, яку, до речі, пошила сама. Леся засвітила не тільки довгі ноги, але і розкішні груди.

"Come on Barbie let’s go party 😉
Dress #самашила", - кумедно підписала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Слухай , як тобі добре з хвостиком 🐥❤️", "Дуже красива", "Сісі 😍😍😍😘😘🌹🌹💜💜🔥🔥💥💥💋", "У кого сісюлі вкрала?", "Лялечка! 😊😍", "Вельмишановна Леді Ле, вам дуже личить ця сукня)😍💣😍", "Як наче, Барбі😘😘де ж Кен? 😍", "Гарнюня!", "Як воскова", "Ух ти, яка шикардосна😍😍😍😍😍😍😍😍", "Богиня😍😘🔥".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.