Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з нового провокаційного кліпу "Elefante", який, до речі, викликав безліч суперечок в мережі. Так, артистка поділилася успіхами, адже всього за 5 днів ролик встиг зібрати цілих 5 мільйонів переглядів на YouTube.

"Guys, it’s a blast 🔥🔥🔥 more than 5 000 000 views on Youtube and #1 on trending! (Більше 5 мільйонів переглядів і номер 1 в тренді)", - поділилася радістю Каменських. Фолловери взялися коментувати, однак їх думки розділилися: "Як співачка,ви СУПЕР!!!!!але пісня дно!!!!", "Повна нісенітниця!!!!! Хто вам таке написав????", "Розумниця,Настусю!!!)))🙌Шалено радий за тебе!!!)))🔥👏👏👏", "Настя, ж талановита, красива дівчина з прекрасним голосом. Навіщо Вам така маячня?!!!! Ну захотілося в черговий раз урізноманітнити репертуар) Але не так) Бути милою, ніжною - це Ваше🌸", "Від перекладу пісні якось трохи в ступорі.".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.