Акторка Емілія Кларк, яка зіграла роль Дейенеріс Таргаріен у серіалі "Гра престолів", постравила крапку у скандалі з чашкою з Starbucks у кадрі в одному з епізодів восьмого сезону.

Як відомо, фанати помітили під час перегляду епізоду "Останній зі Старков" чашку з популярної мережі кав'ярень. Чашка стояла на бенкеті поряд із середньовічними кружками.

У мережі будували різні припущення про появу чашки, але нещодавно на шоу The Tonight Show Кларк розкрила її справжнє походження.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Нещодавно у нас була вечірка перед премією Еммі, і Конлет (Хілл), який грає Варіса, який сидить поруч зі мною в цій сцені, відвів мене в бік і сказав: "Еміліє, я маю тобі дещо сказати. Я повинен тобі дещо сказати, дорога. Чашка була моєю!" Це була чашка Конлета. Він так сказав", - розповіла акторка.

Нагадаємо, найстарша пара Голлівуду вразила світ прикладом вічної любові.

Як повідомляв портал Знай.uа, ляпи у фінальному сезоні "Гри престолів" визнали навіть творці.

Також портал Знай.ua писав, зірка "Гри престолів" зіграє в новій "Матриці", що відомо.