Популярна співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в Росії, і багато років не виступає вдома, обожнює привертати до себе увагу публіки. Зірка часто підігріває інтерес публіки до своєї персони яскравими постами на сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз красуня показала шанувальникам гаряче відео, яке було зроблено під час концерту в Казахстані.

Як видно, на сцену Лорак вийшла у яскравому блискучому комбінезоні, який переливається сріблом у світлі софітів. Співачка натхненно співає і при цьому вона танцює у компанії гарячих красенів. За її спиною видно величезний екран на якому теж Лорак і її підтанцьовка. У новому відео зірка виконує свій хіт "Забирай серце". Фанати не змусили себе чекати і почали коментувати фото зірки.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.