Популярна модель, світська левиця, молода мама і бізнесвумен Кайлі Дженнер полюбилася публіці незвичайною зовнішністю і вражаючою харизмою. Красуня, як і її сестри прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, а тепер зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram. Тепер вона радує своїх шанувальників яскравими фото і відео з життя і творчості.

В цей раз красуня показала яскравий образ з хелловінської фотосесії. Як видно, Кайлі вирішила повторити фотографію Мерилін Монро, і у неї це чудово вийшло. Дженнер показала своє фото і фото Монро і запропонувала фанатам оцінити. На знімку вона позує в рожевому атласному платті оригінального фасону і крою, з відповідною зачіскою і в тій же позі. На її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою і млосний вираз, а на тілі багато масивних прикрас. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні, Кайлі засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.