Тіна Кароль – популярна співачка і ведуча шоу "Танці з зірками" підігріває інтерес публіки яскравими постами в Instagram. Останнім часом сторінка зірки зарясніла гарячими фото, зробленими в Арізоні і Каньйоні Антилопи. Фанати жартують, що красуня взяла з собою в подорож фотографа і залишилася там жити.

На новому фото Тіна позує, присівши на скелю в дещо вульгарній позі, розсунувши ноги. На ній яскраве широке плаття цікавої фактури і незвичайного фасону. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий мейк. У підписі до публікації Кароль запросила фанатів на свій різдвяний концерт. Фото викликало багато коментарів у мережі, співачку буквально завалюють компліментами.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.