Відомий гуморист і артист студії "Квартал 95" Степан Казанін прокоментував участь Олени Кравець в новому сезоні "Танців з зірками" на каналі "1+1". Зірка танцює в парі з Максимом Леоновим і впевнено просувається до фіналу шоу.

В інтерв'ю порталу Знай.uа Казанін назвав особливість Олени і її головну відмінність від інших членів колективу.

Олена Кравець і Степан Казанін
Олена Кравець і Степан Казанін

Гумористці нелегко поєднувати основну роботу в "Вечірньому Кварталі" з "Жіночим Кварталом", а тепер ще додалися і щоденні репетиції на танцювальному проекті. Тому цілком зрозуміло, що на репетиції "Кварталу 95" Олена може запізнюватися.

"Це від "Танців" не залежить - Лєна завжди запізнюється, - з посмішкою повідомив Степан Казанін. - Зараз просто з'явився "відмаз" - "У мене танці, вибачте, я запізнилася".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім цього, він зізнався, чи позначилася завантаженість Кравець в "Танцях з зірками" на роботу колективу.

Максим Леонов, Олена Кравець і Юра Ткач
Максим Леонов, Олена Кравець і Юра Ткач
Макс Леонов, Олена Кравець і Юра Ткач

"Танці" роботі в цілому не заважають, але й не допомагають. У нас же гумористичний колектив, не танцювальний, - зазначив Казанін. - Це суто її рішення, вона давно хотіла".

Ходили чутки, що Володимир Зеленський не дозволяв Олені Кравець брати участь в попередніх сезонах "Танців з зірками", що могло нашкодити робочому процесу.

"Не те, що Вован (Володимир Зеленський - ред.) їй забороняв, але, може, на той момент були зйомки “Слуги народу” і складно було зістикувати", - зізнався Степан Казанін.

Нагадаємо, раніше Степан Казанін з "Кварталу 95" розкрив всю правду про роботу рідного колективу без Володимира Зеленського.

Він зізнався, як відреагували "кварталівці" на перехід Володимира Зеленського з гумору у велику політику.

Також Степан Казанін з “Кварталу 95” назвав себе ідеальним чоловіком і поділився секретом міцного шлюбу.

У жовтні Знай.uа побував на концерті "Вечірнього Кварталу" і розповів про найкумедніші моменти шоу від гумористів.