Одинадцятий ефір "Танців з зірками", який відбувся 3 листопада пройшов під назвою "Повернення героїв". Він запам’ятався яскравими виступами тріо та захоплюючим перформансом від судді проекту Влада Ями із переможницею першого оновленого сезону Наталією Могилевською.

Цього разу до пар лише на один тиждень приєдналися улюблені зірки з минулих сезонів. Тож не обійшлося без сюрпризів – під час виступу Анни Різатдінової на паркет вийшов найсексуальніший чоловік цього сезону – ведучий, актор Даніель Салем, який минулої неділі покинув шоу.

Із загостренням конкурентної боротьби суддя проекту Катерина Кухар стає ще більш вимогливою, і цього вечора разом із оцінками вона дарувала учасникам троянди: тим, хто на її думку гідний пройти до чвертьфіналу - червоні, а хто має залишити паркет – чорні.

Підтримувала на балконі пари відома мандрівниця, ведуча та співачка Регіна Тодоренко.

Відкривали цей, сповнений зіркових зустрічей вечір, пара Олексія Яровенка та Олени Шоптенко разом з білоруським актором театру і кіно та одним з фаворитів минулого сезону - Павлом Вишняковим. Вони втілили на паркеті пристрасний пасодобль за сюжетом з опери Кармен. Григорій Чапкіс зазначив, що бачить великий потенціал у цій парі, а Франсіско Гомес вперше сказав такі бажані для Олексія "Love, love, love", а от Катерина Кухар вручила парі чорну троянду. Та чи не вперше актор отримав десятки від Франсіско та Григорія Миколайовича.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До найдраматичнішої пари сезону Ксенії Мішиної та Жені Кота приєдналась запальна MICHELLE ANDRADE, яка минулого сезону танцювала у парі з Женею, а після танцю сказала, що між Ксенією та її партнером є певна хімія. Судді оцінили їх запекле танго найвищими балами.

Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар разом з Русланом Сенічкіним станцювали пристрасну самбу, танець Руслан присвятив своїй колезі Людмилі Барбір, яка вже покинула шоу. Григорій Чапкіс запросив Віку відвідати бразильський карнавал, а от Катерина вручила парі чорну троянду. Володимир Остапчук разом з Ілоною Гвоздьовою та переможцем минулого сезону Ігорем Ласточкіним у запальному диско втілив свою велику мрію – стати ведучим щоденного вечірнього шоу. Судді достатньо високо оцінили номер, а Влад Яма сказав, що диско – це козир Володимира.

Гімнастка Анна Різатдінова разом з Олександром Прохоровим та Іраклі Макацарія станцювали романтичне ча-ча-ча, а наприкінці номеру на паркет вийшов улюбленець телеглядачів Даніель Салем. Сальса від Олени Кравець, Максима Леонова та Юрія Ткача здобула високі оцінки, а Катерина назвала цей номер найкращим серед усіх 11 танців пари.

Завершив цей сповнений сюрпризів вечір довгоочікуваний танцювальний дует Наталії Могилевської та судді проекту Влада Ями. Ще 13 років тому ця легендарна пара під номером 8 підкорила серця телеглядачів.

Через стільки років вони знову вийшли на паркет та станцювали декілька «па» під хіт співачки "Этот танец".

Також Могилевська презентувала свою нову пісню "Покохала", яку присвятила своєму коханому чоловіку. А під час її виступу на паркет вийшли судді проекту та запрошені зірки.

За результатами глядацького голосування, цього разу до зони ризику потрапили фаворити шоу Анна Різатдінова та Олександр Прохоров і Олексій Яровенко та Олена Шоптенко. За правилами проекту, пари боролися за шанс залишитися в проекті, виконавши "Танець за життя". Цього разу вони демонстрували джайв. Згідно з одностайного рішення суддів, шоу покинули Олексій Яровенко та Олена Шоптентко.

Нагадаємо, Євген Кот зізнався, чи ревнує його дружина до партнерки по "Танцях з зірками"

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Кравець вдалася до магії напередодні нового ефіру "Танців з зірками"

Також Знай.ua писав, суддя "Танців з зірками" Чапкіс заговорив про своє таємне кохання.