Найсексуальніша учасниця "МастерШеф-9" Юлія Акименко показала на своїй сторінці в Instagram фото до пластики. На кадрах дівчина позує у червоній сукні.

25-річна блогерка виклала фото після численних прохань своїх підписників, котрі хотіли побачити дівчину такою, якою вона була до корекції зовнішності. Юлія Акименко підписала знімок: "Фото п'ять років тому без контурної пластики. Без губ і іншого. Щодня просите".

Юлія Акименко, Instagram

Правда підписники блогерки не зійшлись на думці: одні вважають, що дівчина красива однаково і зараз, і до пластики, інші ж — називають Юлію "силіконовою лялькою". Багатьом підписникам Юлії Акименко старий природний образ сподобався набагато більше, ніж нинішній її вигляд.

Акименко називають однією з найсексуальніших учасниць дев'ятого сезону проекту МастерШеф. Дівчина часто з'являється в ефірах у звабливих нарядах з глибоким декольте. Крім того, Юлія нерідко демонструє відверті фото у своєму Instagram. Читачі переконані, що груди дівчини стали помітно об'ємнішими, ніж п'ять років тому.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Юлія Акименко на Мастер шеф-9

Готувати Юлія почала після того, як сидячи на парах в університеті від нудьги почала гортати відео з рецептами. Зараз дівчина веде блог sexy_kitchen, в якому публікує власні відеорецепти в спокусливих нарядах.

Нагадаємо, раніше зірка "МастерШеф" Клопотенко взяв участь у прибиранні сміття

Як повідомляв портал "Знай.ua", франківчан нагодували смаколиками від Євгена Клопотенка

Також "Знай.ua" писав, що суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився секретами приготування бульйонів