Відомій актрисі і зірці фільму "Три мушкетери" Маргарити Терехової не стає краще. Про це розповів її син Олександр шоу Лєри Кудрявцевої "Погасшие звезды".

Знаменитість вже багато років живе з діагнозом хвороба Альцгеймера. Останнім часом її стан стрімко погіршується і в 76 років вона вже не може ходити і втрачає зв'язок з реальністю.

Маргарита Терехова, Delfi
Маргарита Терехова, Delfi

Догляд за хворою Терехової забезпечують її донька Анна і син Олександр. Він розповів, що останнім часом жінка перестала впізнавати близьких.

"Тому що на пізніх стадіях хвороби. Нічого хорошого сказати не можна, на жаль", - пояснив Олександр.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Маргарита Терехова зараз лежить, мовчить і ніяк не впізнає своїх рідних. Вона іноді посміхається і хлопець відзначає її хороший апетит. Вона знаходиться в лікарні для повного обстеження, де її регулярно відвідують родичі.

"Пісні співають, читають вірші. Їй потрібно таке спілкування, щоб хвороба не прогресувала. Вона вже не говорить. Прогноз лікарів тут один – краще точно не буде", - уклав син актриси.

Нагадаємо, Павло Зібров розповів про подарунки на весілля і приватному виступі в Монте-Карло.

Як повідомляв Знай. ua, Лізу Боярську накрила хвиля критики після зізнань батька.

Також Знай. ua писав, що колишній Заворотнюк позбувся даху над головою.