Легендарна голлівудська зірка 61-річна Шерон Стоун зробила рідкісний спільний вихід у світ зі своїм старшим сином Роеном.

Зірка "Основного інстинкту" відвідала щорічну премію Harper Bazaar Awards в Іспанії, яка пройшла 5 листопада в мадридському палаці Сантон. В рамках премії іспанське видання Harper's Bazaar відзначає досягнення режисерів, акторів, моделей, поетів та інших видатних особистостей.

Премію отримала і Шерон Стоун - зірку "Основного інстинкту" визнали ″міжнародною іконою″. Знаменитість виглядала приголомшливо у відвертому чорному костюмі Stephane Rolland, який чудово підкреслюва її модельну фігуру. Доповнювала образ об'ємнааплікацією у формі квітки.

Шерон Стоун, фото Fashionel

Шерон Стоун, фото Fashionel

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На церемонії голлівудську знаменитість супроводжував юний красень. Ним виявився старший син зірки Роен, перший хлопчик, якого всиновила Шерон Стоун, ще будучи заміжньою за журналістом Філом Бронштейном.

Роен мав чудовий вигляд в класичному чорному костюмі, чорній сорочці і краватці-метелику.

Шерон Стоун з сином Роеном, фото Fashionel

Шерон Стоун з сином Роеном, фото Fashionel

Шерон Стоун з сином Роеном, фото Getty Images

Шерон Стоун з сином Роеном, фото Getty Images

Варто зазначити, що Шерон Стоун вкрай не часто з'являється на публіці зі своїми дітьми. Зірка веде досить закритий спосіб життя, намагаючись не залучати до нього громадськість.

Та попри всю закритість знаменитості, відомо, що після розлучення зі Стоун Філ Бронштейн отримав опіку над Роеном, проте хлопчик захотів жити зі своєю матір'ю.

Крім Роена актриса виховує ще двох синів - 14-річного Лерда Вонна і 13-річного Куїнна Келлі. Всіх трьох синів Шерон Стоун взяла з дитячого будинку. Зараз знаменитість разом з Роеном, Лердом і Квінном живе в розкішному маєтку в Західному Голлівуді. Зрідка Шерон ділиться світлинами своїх чад і вкрай не часто виходить з ними на публіку.

Нагадаємо, Шерон Стоун добре знає як у 60 років виглядати вдвічі молодшою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шерон Стоун знялася у відвертій фотосесії.

Також Знай.ua писав, 60-річна Шерон Стоун впіймала у свої тенета нову жертву