Відомий український співак Сергей Бабкин часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. 7 листопада артист відзначає свій 41-річчя, а любляча дружина Сніжана і діти підготували йому забавний подарунок. Так, на сторінці знаменитості з'явився колаж, де він зображений в кращих образах різних років його кар'єри, починаючи з 2005 і закінчуючи сьогоднішнім днем.

"Сьогодні о 12.45 народиться наш маленький Сергійко!!! 👦🏻 Поки він ще не в Інст, давайте його ВІТАТИ!!!🎉👇🏻", - свідчить забавний підпис під фото. Фолловери не шкодували для Бабкіна теплих слів в коментарях. Також Сніжана трепетно привітала коханого чоловіка на своїй сторінці, виставивши романтичне фото з Сергієм.

"Ти - мій Всесвіт! 💛Наш Космос - це Ти! Нехай безмежними будуть простори твого Щастя! Нехай Космо-Галактика твоєї Душі буде завжди наповнена мріями і надіями!
✨Хай для тебе сяють зірки радості і пролітають комети удачі! ⭐️Нехай простори твого Космосу все частіше відкривають свої таємниці і секрети! Нехай твої польоти відзначаються величезними відкриттями! 🚀Ти наше Сонце, тепло якого зігріває всіх Нас! 🌕А ми - твої Прибульці! 👽👽👽👽 І ми обожнюємо тебе!!! З Новим Космічним Роком, Дорогий наш Космо - Бабкін!!!💫", - зворушливо підписала Сніжана. Сам артист зізнався в коментарях, що не стримав сліз і безмежно щасливий.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.