Американська поп-співачка Леді Гага прикрасила грудневу обкладинку журналу Elle та приголомшила несподіваним зізнанням в інтерв'ю глянцю.

Епатажна поп-зірка стала головною героїнею грудневого номера Elle, знявшись у відвертій фотосесії та вразила таким же відвертим зінанням.

Відповідаючи на питання, що вона відчула в момент отримання "Оскара", Леді Гага несподівано згадала про страшний моменті своєї юності.

Поп-співачка зізналась, що отримуючи престижну нагороду, вона пережила зовсім не радісні відчуття.

"Я побачила багато болю", - сказала співачка, натякаючи на те, що її життєвий і кар'єрний шлях були складним.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поп-діва раптом зробила несподіване зізнання - її зґвалтували у 19-річному віці.

″Мене згвалтували, коли мені було 19 років. Декілька разів. Мене травмували різними способами під час моєї кар'єри рік за роком, але я вижила і продовжую йти вперед. У мене ПТСР (посттравматичний стресовий розлад. - ред.) У мене хронічний біль. Боротьба з невропатичної болем - це щотижнева частина мого життя. Я постійно проходжу лікування. У мене є кілька лікарів. Ось тому я змогла вижити ", - заявила Леді Гага.

Оголити свою душу співачці було значно важче, ніж оголити тіло, адже вона це робила не раз перед камерами. Тож відверта фотосесія для глянцю далась їй значно легше.

Знімки вийши чудовими - зірка опублікувала їх на своїй сторінці в Instagram. На одному з них Леді Гага позує в бюстгальтері, продемонструвавши пишні груди. Свій образ співачка доповнила чорними брюками і великий чорним капелюхом.

На іншому фото поп-зірка постала в піджаку у великий білий горох, одягнутому на голе тіло.


Також Леді Гага приміряла яскравий жовтий look в стилі "гламурний Голлівуд". Саме це фото прикрасило обкладинку глянцю.

Нагадаємо, Леді Гага впала зі сцени на власному концерті

Як повідомляв портал Знай.ua, Леді Гага показала груди на SAG Awards-2019

Також Знай.ua писав, Леді Гага без макіяжу потрапила на обкладинку культового глянцю.