Стало відомо, що на проєкті "Хто проти блондинок?" глядачам готують кілька сюрпризів. Зокрема, в одному з випусків ведуча Леся Нікітюк стане на місце учасника і буде битися разом з 43-ма блондинами.

Провідна Хто проти блондинок? Леся Нікітюк, Новий канал

"Сьогодні мене звільнили з проєкту "Хто проти блондинок" і поставили провідним ось цього очкарика – Володька Шумка! Але хочу підкреслити: це одноразова акція! А взагалі мені дуже сподобалося бути в ролі гравця. Адже переді мною виставили стільки красивих блондинів. Я навіть думала змінити правила шоу: якщо я правильно відповідаю на питання, то сама вибираю найкрасивіших хлопців, які проходять у другий тур", - жартома заявила Леді Ле.

Так, тимчасовим ведучим проєкту став артист Improv Live Show Володимир Шумко. Раніше він брав участь в шоу і вже бився з блондинками.

"Леся думала, що їй буде тут весело? Але ні, це буде помста! За всіх, хто тут стояв, за всіх, хто тут програв. А якщо серйозно, то мені дуже подобається працювати з Лесею – хоч в ролі гравця, хоч ведучого. У нас виходить класний гумористичний тандем", - заявив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Володимир Шумки, Новий канал

Даний випуск вийшов досить смішним. Никитюк виконувала всі завдання і показала свій інтелект і шляхетність.

"Я знаю, що весь виграш у шоу "Хто проти блондинок" йде на благодійність. Тому намагалася заробити якомога більше грошей для хороших справ", - заявила Леся.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк в'їжджає на Новий канал з туристичним проектом "Le Маршрутка". Це авторська програма ведучої, ідею якої вона виношувала чотири роки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк похвалилася розкішним селфи з ніжним вечірнім макіяжем, позуючи в образі, який, за її словами, пошила собі сама.

Також портал Знай.ua писав, що Леся Нікітюк похвалилася найяскравішою серією фото з презентації нової колекції H&M і Джамбаттисти Валлі, яка відбулася у Києві, в Особняку Полякова.