Стало відомо, що учасника 2 сезону популярного реаліті-шоу "Екси" Влада і раніше підозрювали в симпатії до дівчини іншого учасника цього проєкту – Леї. Найбільше це стало помітно при обміні партнерами.

Учасники реаліті-шоу Екси Влад і Лея, Новий канал

Дізнатися про почуття у хлопця безпосередньо зважилися лише анонімно. Під час 2 випробування 8 тижня учасники реаліті-шоу потайки писали запитання один одному, і ось в одному з них йшлося про почуття до дівчини Леї.

Учасниця реаліті-шоу Екси Лея, Новий канал

"Я вважаю Лею сексуальною. У неї порнушна зовнішність", - зізнався Влад.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Учасники реаліті-шоу Екси Влад і Лея, Новий канал

Його обраниця Катя, з якою Влад спочатку прийшов на проєкт, не очікувала почути подібне від свого хлопця. Раніше дівчина згадувала про те, що Лея за типажем схожа на його колишніх.

"Ти знаєш, я переживаю через те, що тобі не подобається моя зовнішність. І тут ти говориш іншій дівчині, що вона сексуальна", - звернулася Катя до хлопця.

Учасниця реаліті-шоу Екси Катя, Новий канал

Потім дівчина зізналася, що комплекси щодо фігури у неї ще зі школи.

"Весь клас обзивав мене жирною свинею. Згадую це і закриваюся. Особисто мені не подобається ніхто, крім Влада. І хочу, щоб я теж була для нього найгарнішою", - поділилася Катя.

Нагадаємо, що Олександр Педан розкрив секрети "Ексів-2": чому реаліті схоже на скандальний "Дом-2".

Як повідомляв портал Знай.ua, глядачі побачили другий випуск українського реаліті Нового каналу "Екси-2". В цей раз в шоу розповіли історію другої п'ятірки учасників.

Також портал Знай.ua писав, що 20 вересня на "Новому каналі" запустили 2 сезон реаліті "Екси". Вже традиційно у першому випуску учасникам перед тим, як заселитися в будинок, потрібно було пройти випробування. Також познайомили глядачів з першою п'ятіркою пар нового сезону шоу.