Стало відомо, що вперше за історію проєкту "Х-фактор" учасникам належить пройти незвичайне випробування. Всі ті, хто пройшов кастинг повинні довести, що вони справді гідні боротися за місце в прямих ефірах.

Х-фактор

Отже, першим випробуванням стане виконати пісню а капела, на що дається 30 секунд. До того учасникам належить співати за масивної ширмою.

"Я думаю, що це буде дуже легко. І, якщо вони не готові в короткий термін показати свій талант, бувайте здорові", - заявила Полякова.

Х-фактор

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я б не брав участь в цьому конкурсі, я б пішов відразу ридати", - сказав Андрій Данилко.

Слід зазначити, що основне правило першого завдання стало справжнім шоком для більшості учасників.

"Я взагалі не готова, тому що тут стільки крутих молодих співаків", - зізналася зірка 90-х Марина Одольська.

"Тут важливо показати не тільки свій вокал, але і вміння співати душею. Думаю, що я впораюся", - заявила учасниця Анна Іваниця.

Х-фактор

Нагадаємо, що на фінальному кастингу популярного українського вокального шоу "Х-фактор" стався досить незвичний інцидент: молодий хлопець прийшов на проект для того, щоб підтримати свою подругу, а в результаті сам потрапив у тренувальний табір.

Як повідомляв портал Знай.ua, на СТБ відбувся завершальний кастинг 10 сезону вокального шоу "Х-фактор". На прослуховуваннях судді відібрали понад 100 талановитих артистів, яким належить ще пройти випробування тренувального табору і битися за місце в прямих ефірах.

Також портал Знай.ua писав, що на сцені улюбленого шоу українців "Х-фактор" під час заключного кастингу 10-го сезону було дуже жарко.