Знаменита естрадна співачка Наташа Корольова та її чоловік Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, стали учасниками шоу на Youtube-каналі Регіни Тодоренко. Вони повідомили, що з деяких пір не займаються спортом разом.

Наташа Корольова і Сергій Глушко

Тарзан розповів, що професія стриптизера зобов'язує мати просто ідеальне тіло. Для того, щоб не пропускати тренування, він обладнав спортивний зал як вдома, так і на дачі. До того ж Глушко не забуває ходити до фітнес-клубу.

Також пара зізналася, що до спорту вони ставляться нейтрально. Були періоди, коли Корольова посилено займалася, однак постійно ходити в зал – це "не її тема".

"Я не можу дозволити собі витратити на це залізо купу енергії, яку я можу витратити в інше місце. А не туди. У мене це не з віддачею. У мене забирає. Я приходжу і потім лежу півдня відпочиваю після спортзалу", – сказала співачка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наташа Корольова і Сергій Глушко

Тарзан підкреслив, що вже змирився з тим, що привчити Наташу до активного способу життя неможливо. Потім він пригадав істерику, яка трапилася з його дружиною під час тренування.

"Це було в Америці, коли я її щільно там… Це було в спортзалі. І під цією штангою вона починає плакати. Люди такі у спортзалі: "Ну, нелюд який", – згадав Сергій.

Також артистка додала, що чоловік тоді "переїхав її катком", врятувала її незнайома жінка.

"І там була тітка-американка така вікова, вона підійшла і сказала: "Не чіпайте її, нелюд", – сказала вона.

На цій ноті спільні тренування були закінчені.

Наташа Корольова і Сергій Глушко

Нагадаємо, що Наташа Корольова, відома російська співачка з українським корінням, розповіла в інтерв'ю, зі скількома чоловіками вона мала інтимні стосунки.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік знаменитої російської співачки українського походження Наташі Корольової Сергій Глушко, більш відомий під псевдонімом Тарзан, зізнався, що ревнує свою дружину до глави української держави Володимиру Зеленському.

Також портал Знай.ua писав, що відома російська співачка українського походження Наташа Корольова недоречно пожартувала над рідною мовою.