У суботу, 9 листопада, "Бумбокс" зібрав повний зал фанатів і зачарував публіку своєю шаленою енергетикою, а також музичними сюрпризами. Про це повідомляє Інформатор.

Концерт Бумбокс

Так, фанати оточували Палац Спорту ще за 2 години до початку виступу гурту. Більшість шанувальників були віком приблизно 25 років і старше. Зал підспівував на кожній пісні.

Слід зазначити, що гурт з'явився на сцену трохи оновленим складом. Вперше за всю історію "Бумбоксу" до них приєдналася дівчина, вона ж – бас-гітаристка. До того ж, до гурту прийшли 2 нових гітариста.

Концерт Бумбокс

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також "Бумбокс" представив багато спільних хітів з Тіною Кароль, Олександром Чемеровым та іншими. За вечір вони порадували шанувальників новими аранжуваннями і імпровізаціями. Відзначилася ще прем'єрна пісня, яка написана на вірш Лесі Українки "Хотіла б я тебе, мов плющ обняти…". Вона буде звучати в біографічному фільмі про українську поетесу Лесю Українку.

Концерт Бумбокс

За три години концерту були представлені як зовсім свіжі хіти, так і більш старі. Це виступ дало можливість фанатам пережити лише за один вечір безліч різних почуттів: зокрема, спогади про перше кохання з піснею "Квіти у волоссі". Однак даний концерт залишає слід чогось ще - новий погляд на речі, нові емоції.

Концерт Бумбокс

Концерт Бумбокс

Концерт Бумбокс

Нагадаємо, що всесвітньо відомий актор і фронтмен гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Літо здивував шанувальників під час свого концерту в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua, 30 листопада 2019 року в столиці на щорічній музичній премії визначать найкращих виконавців року. До того ж, М1 Music Awards обіцяє вразити неймовірним шоу. Досягнення знаменитостей відзначать у 10 номінаціях.

Також портал Знай.ua писав, що багато представників українського шоу-бізнесу мають категоричну позицію щодо гастролей в Росії. Ці зірки зуміли поставити гідність, принципи і любов до Батьківщини вище ніж російські заробітки.