Відома українська співачка Світлана Лобода, яка починала кар'єру з групи "ВІА Гра", а нині досягла висот у сольній кар'єрі, обожнює епатувати публіку і часто привертає до себе увагу яскравими постами у соцмережі Instagram. Цього разу зірка показала ефектне фото і поділилася найпотаємнішим.

На новому фото Лобода позує в напівтемряві, на ній чорний латексний піджак, який відкриває декольте, з-за чого видно пишний бюст в чорному ліфчику. Вологе волосся співачки зачесане назад, а на її очах темні окуляри. У підписі до фото Світлана написала: "Останнім часом не так охоче веду інста... не вистачає мене на соцмережі. А довірити нікому не можу... небезпечно, чи ні?". Шанувальники тут же кинулися обговорювати публікацію артистки. Багато пораділи, що вона сама веде свою сторінку і запропонували нікому її не довіряти.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.