Популярна українська рэперша Аліна Паш, яка влітку виконала свою версію гімну на святкуванні Дня незалежності, вже завоювала серця мільйони фанатів своїм незвичайним співом і закарпатським діалектом. Нещодавно дівчина побувала в Америці та Ізраїлі, та поділилася враженнями від подорожі в інтерв'ю Каті Осадчій.

Аліна Паш, Гордон
Аліна Паш, Гордон

Як виявилося, за кордоном, а саме в Ізраїлі Аліна вляпалася в неприємності – артистка ледь не потрапила за ґрати, адже порушила місцевий закон. За словами Паш, вона хотіла покурити травичку, яка заборонена на території Єрусалиму, але до неї підійшли поліцейські і ледь не забрали у відділок. "Є така штука, як CBD. Це травичка, але без ТГК (тетрагідроканнабінол), яка не дурманить, а розслабляє, і вона легальна у багатьох країнах. Але не в Єрусалимі. У Тель-Авіві – так", - розповіла співачка. Вона вирішила замість пігулок покурити, бо була впевнена, що це легально, але виявилося, що ні. "Мене ледь не забрали до поліційної дільниці. Мамо, пробач. Тату, пробач", – розповіла 26-річна Alina Pash.

Нагадаємо, Аліна Паш і Freel презентували яскравий трек "Не пили".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Паш розповіла про ключову роль "Х-фактора" в її житті.

Також портал "Знай.ua" писав, що Аліна Паш розповіла про погрози після Маршу Гідності.