Відома російська естрадна співачка Крістіна Орбакайте розмістила нове фото, яке немало здивувала фанатів. На знімку 48-річна артистка сидить у сіро-блакитному платті і посміхається. Слід зазначити, що вираз її обличчя, як і сам погляд, — абсолютно "пугачовські".

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова

"Листопадна домашня неділя", — підписала пост співачка.

Неймовірну схожість Орбакайте з зоряною матір'ю помітили практично всі шанувальники.

"Мамина донька", "Вилита Алла Борисівна", "Мама Алла один в один", "Копія Пугачової", — прокоментували фанати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крістіна Орбакайте

Також більшість користувачів просто захопилися її моложавою і свіжої зовнішністю.

"Крістіночка красуня", "Завжди свіжа і стильна", - відзначають шанувальники.

Однак, серед обожнювачів знайшлися також і критики.

"Ранок неділі, а вже при зачісці, макіяжі. Навіть сумно, а як же кудлатою і не нафарбованою повалятися в ліжку, ех, не вмієте розслаблятися", — жартома прокоментував один з користувачів.

Нагадаємо, що відома російська співачка Алла Пугачова відклала роботу на другий план і зайнялася вихованням власних дітей - Гаррі і Лізи.

Як повідомляв портал Знай.ua, невістка Крістіни Орбакайте спантеличила шанувальників радісною, однак неоднозначною новиною. Дружина Микити Преснякова, Олена Краснова, зізналася, що в їх сім'ї найближчим часом буде поповнення.

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова присвятила концерт до свого ювілею. Під час шоу Пугачова виступила з сенсаційною заявою. Вона сказала, що покидаю сцену.