Дочка примадонни російського шоу-бізнесу Алли Пугачової, російська співачка і актриса Крістіна Орбакайте поділилася з шанувальниками новим фото, на якому дуріє з Філіпом Кіркоровим. Відповідний знімок з'явився в Instagram артистки.

"Опинитися в Пітері в свій день народження в оточенні близьких друзів, проплисти під мостами Неви – це казка", - пише Орбакайте в публікації.

Це був особливий день у Крістіни Орбакайте і їй вдалося провести його найкращим чином. Передплатники бурхливо відреагували на публікацію і багато не відразу впізнали на фото. Тільки співак Ігор Ніколаєв зазначив, що дізнався поп-короля російської естради за пресу.

"Це Філ! Дізнався пресу!", - з гумором залишив свій коментар Ігор Ніколаєв.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Як весело у вас на кораблику", "Фууу! Розвалився. Христина, з днем народження, а де Михайло? Чому цей розжирілий Філіп?", "Так, тільки Філліп міг собі дозволити сфоткатися так з Христинкою", "Фото вогонь. Радість і любов до життя", "Так класно дивитися на вас, стільки позитиву і легкості", - пишуть передплатники Орбакайте.

Раніше повідомлялося, що дочка знаменитої примадонни Алли Пугачової Крістіна Орбакайте відзначилася грубої витівкою в мережі.

зокрема, співачка "послала" фанатку, яка в нецензурой формі написала, що перепетії в сім'ї Пугачової вже всім набридли. Зокрема, через галас навколо 70-річчя примадонни.

Орбакайте на особистій сторінці в одній із соціальних мереж показу спільний знімок з Пугачовою, проте одна з прихильниць прокоментувала кадр лайливим виразом. У свою чергу Орбакайте відповіла середнім пальцем.

Нагадаємо, дочка Пугачової налякала особою, від одного погляду холоне кров.

Як повідомляв Знай. ua, вдова Децла загриміла в секту або зійшла з розуму.

Також Знай. ua писав, що Крістіна Орбакайте відреагувала на смерть в Шереметьєво.