Російський комік і шоумен Максим Галкін жорстко висміяв президента РФ Володимира Путіна і вибори в Росії. Відео з мініатюрою про Путіна було опубліковане у 2018 році на Youtube.

Галкін зіграв на сцені мініатюру, в якій Путін прийшов на програму "Давай одружимося", що викликало на шоу небувалий ажіотаж. Спершу за російського президента боролися самі ведучі, але коли остаточно зрозуміли, що їм нічого не світить, то запросили учасницю.

Максим Галкін, Instagram
Максим Галкін, Instagram

Згідно зі сценарієм, учасницею, яка мала боротися за прихильність Володимира Путіна, стала Ангела Меркель. Канцлер Німеччини, щоб подобатися потенційному нареченому, заспівала пісню його улюбленого гурту "Любе".

Сам Володимир Путін вихваляв себе, назвавши свої чесноти: "не п'ю, не курю, займаюся спортом, часто їжджу закордон". Крім того, президент РФ назвав себе "працюючим пенсіонером", який вже й би хотів піти, але його не пускають, тому що все розвалиться без нього. З приводу цього Галкін пожартував "Володимир Володимирович, ви ж нам і шансу не даєте перевірити, чи розвалиться все".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В результаті єдина кандидатка в дружини — канцлер Німеччини Ангел Меркель, не підійшла Володимиру Путіну, який заявив, що його єдина жінка — це Росія.

Нагадаємо, раніше Галкін зізнався, як закривають роти росіянам

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін і Пугачова показали, як розважаються в авто

Також "Знай.ua" писав, що у родині Пугачової чекають на поповнення

https://www.youtube.com/watch?v=U8BSb3b3QNM&feature=youtu.be