Скандально-відомий російський актор Олексій Панін не перестає дивувати публіку, привертаючи до себе уваги не зовсім пристойними відео. Цього разу актор виставив на своїй сторінці в соцмережі дивне відео, яке викликало неоднозначну реакцію у користувачів. Так, в ролику можна побачити Паніна, який тягне "за шкірку" свою 12-річну доньку Аню і сварить її за безлад.

Дівчинка буквально валяється на підлозі, коли розгніваний батько притягує її до батареї, кричить "Ти гірше собаки, зас*ала все" і прив'язує ременем до батареї. Дитина плаче психує, а Панін продовжує кричати. І все це хтось знімає на камеру, не звертаючи уваги на сльози дитини. Публіка звичайно ж бурхливо сприйняла такі методи виховання, то що це неправильно – погодилися всі. Суперечка у тому, чи реальне це відео або черговий привід "хайпанути".

Нагадаємо, голий Панін після бурхливої ночі готує оголеному другу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Панін зробив відверте зізнання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався в ненависті до Росії.