Популярний артист Іван Дорн, який у свій час оскандалився висловами про відносини України і Росії, більше того, він виїхав гастролювати по країні-агресорі в розпал війни. Тепер Дорн раптово згадав українську мову і разом з друзями знявся в рімейку на перший кліп в українському шоу-бізнесі групи ВВ "Танці". Як видно, творці буквально кадр в кадр повторили кліп 1989 року легендарної групи, також була витримана атмосфера старого відео. До речі, в постановці рімейку взяли участь ведучі Володимир Остапчук та Андрій Шабанов, а також блогер ЯнГо.

Варто відзначити, що студія "СЛУХ" вже не вперше відтворює старі кліпи на легендарні українські пісні. Так, раніше вони вже показували ремейк кліпу "Хрещатик" Павла Зіброва, в якому знявся Гарік Корогодський. Тоді він зізнався, що ніколи не співав, але все ж погодився на роль у реконструкції кліпу. Звичайно ж, вже за традицією, продюсер проекту "СЛУХ" Максим Сердюк не розкриває, чий кліп стане наступним в їх реконструкції.

Нагадаємо, Лобода, Дорн і Бічолла показали жаркі розваги в центрі Києва.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальний Іван Дорн підготував три грандіозні концерти в Україні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Педан потролив Івлєєву, Варнаву і Дорна.