14 листопада глядачі побачили дванадцятий випуск шоу "Зважені та щасливі" на СТБ, на яке повернулися старі учасники. Стало відомо, що під час найважчого випробування цього тижня, одному з чоловіків стало зле, його забрали на "швидкій допомозі".

Цього разу "зважені" долали дистанцію у 10 км з важкими перешкодами у вигляді стіни, високих підйомів, басейни з водою і грязьової доріжки. Тріумфаторами 12-го тижня стала команда "коричневих" Тамара Мумладзе і Женя Москаленко. Їм поступилися "рожеві" Наталя Кириленко і Паша Назаренко.

Однак Олені Гребенюк довелося гірше всіх, тому що її новому партнеру Колі Крицькому стало зле на початку конкурсу. Навантаження для учасника виявилося занадто великим. У чоловіка темніло в очах, йому було важко дихати.

Олена Гребенюк та Микола Крицький

У підсумку учасника забрала "швидка допомога", а його партнерці Олені, яка нічого не знала про стан Колі, довелося долати дистанцію самій. До речі, час Олені було збільшено вдвічі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому під час зважування "синій" Коля все ж повернувся у стрій і показав хороший результат, скинувши 4 кілограми.

Нагадаємо, екстренер "Зважених та щасливих" Узєлков "воював" з ведучим Кензовим.

Як повідомляв портал Знай.uа, шоу "Зважені та щасливі" перетворилося на спосіб життя: учасник, який вилетів змусив заздрити мільйони.

Також портал Знай.uа писав, що "Зважені та щасливі" випробували на міцність по-справжньому.