"Жінку року" Регіну Тодоренко наврочили. Про це українська знаменитість повідомила особисто, записавши коротке відео, у якому просить своїх шанувальників порадити хорошу ворожку.

Українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко, яка зараз живе і працює в Москві, заявила про те, що їй наврочили, оскільки вже деякий час почувається досить погано. Свій неприємний стан Тодоренко пов'язує з пристрітом.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

"Якось себе не дуже добре почуваю останнім часом. Якісь колапси в житті відбуваються. І всередині щось начебто крутить: постійно нудота, понос. Не знаю.. наче б то хтось наврочив, таке враження. Хотіла запитати, може у когось є хороша ворожка, до якої можна піти і викачати яйцем весь бруд" Регіна Тодоренко

Нещодавно, відома одеситка Регіна Тодоренко стала жінкою року за версією журналу Glamour. У цій номінації Тодоренко перевершила таких зірок, як співачка Світлана Лобода, актриси Ганна Міхалкова і Світлана Ходченкова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко стала жінкою року

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тодоренко зізналася про конфлікт з Могилевською

Також "Знай.ua" писав, що Тодоренко підкорила популярну радіостанцію