Стало відомо, що соліст популярного німецького метал-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн розмістив у своєму Instagram досить незвичайне відео. На ньому фронтмен жартома обмінюється ударами з космонавтом на Палацовій площі в Санкт Петербурзі. Даний ролик викликав цілу хвилю обговорень в соціальній мережі, а деякі навіть сприйняли його як визнання рок-зірки в любові до Росії.

Тілль Ліндеманн

Цей смішний поєдинок між одягненим у плащ і капелюх Линдеманном і космонавтом в скафандрі, він же шведський актор Петер Стормаре, відбувався під російську "Калинку".

Слід зазначити, що за годину відео зібрало більше 80 тисяч переглядів і гору коментарів.

Більшість російських користувачів оптимістично відгукнулися про перформансі, а деякі і зовсім запропонували Тиллю переїхати в РФ. Хтось навіть порахував це, як любов зірки до Росії.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Це відео було знято в рамках челлендж #Stehaufchallenge, який присвячений кліпу на пісню під назвою Steh auf. Більш того, це все затіяно для презентації 2 альбому, який вийде вже у п'ятницю, 22 листопада.

Також наголошується, що в рамках туру, що присвячений новому альбому, група Lindemann виступить в Росії, Україні та Білорусі.

Нагадаємо, що фронтмен німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн і лідер Hypocrisy і Pain Петер Тэгтгрен після презентації кліпу Steh auf випустили відео нової пісні Ich weiß es nicht.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода виставила трепетну серію фото з молодшою донькою Тільдою, передбачуваним батьком якої є соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Також портал Знай.ua писав, що в столицю України з концертом їдуть легендарний фронтмен німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн і мультиінструменталіст Петер Тагтгрен.