Відомий білоруський телеведучий Дмитро Шепелєв три роки був чоловіком покійної нині співачки Жанни Фріске. Він колись вів шоу "Розсміши коміка" на українському телебаченні, але тепер він не в'їзний в Україну і будує кар'єру в Росії. Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про можливе одруження Дмитра, так що він вирішив сам все розповісти публіці.

Шепелєв опублікував у своєму Instagram ніжне фото з новою коханою, яку звуть Катя. Телеведучий розповів, що їх з дівчиною діти дружать і познайомили їх між собою. "У нашому з Катею випадку вийшло так, що наші діти познайомилися першими – вони ходили в один дитячий садок. Так що, виходить, що нас з Катею познайомили наші діти. Ми ще не почали зустрічатися, а діти вже були не розлий вода. До речі, вони донині кращі друзі", - написав Шепелєв.

Нагадаємо, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдівець Фріске Шепелєв готується до весілля.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Жанни Фріске зробив несподівану заяву про смерть дочки.