Популярна українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям, часто радує публіку в Instagram яскравими фото зі все нових і нових фотосесій, а ще красуня часом показує закулісся шоу "Топ-модель по-українськи", в якому виступає експертом. Так, в цей раз Алла опублікувала у соцмережі яскравий кадр, а в підписі до нього поскаржилася на те, що її не слухають.

Перед камерою Костромічова з'явилася в стильному луці – на ній сірий брючний костюм з білою блузою і чорним шкіряним корсетом, і всі елементи її вбрання дуже незвичайні і цікаві. Модель зображена в кабінеті, вона стоїть у величній позі на невеликому узвишші. Її волосся зібране в строгу зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Алла написала: "Ви ж мене розумієте? То почуття, коли тебе не чують, коли не можеш достукатися".

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромичова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромичова розповіла, як їсти і не товстіти.