У неділю, 17 листопада, відбувся тринадцятий випуск шоу "Танці із зірками". У півфіналі за перемогу змагалися 4 пари, яким цього разу потрібно було виконати 3 танці. Судді виставили свої бали, а глядачі віддали голоси за своїх улюбленців.

Одним із танців для кожної пари був з класичної бальної програми, другий — разом з одним із судів проекту, який і поставив хореографію і третій – "Танець за життя" - самба, який танцювали усі пари.

Ведучим балкону у півфіналі був знаменитий актор і зірка Ліги сміху Станіслав Боклан. Також не обійшлося без несподіванок у півфіналі — Оля Полякова, яка брала участь у першому оновленому сезоні Танців з зірками, порадувала усіх своєю новою піснею.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Перше місце у турнірній таблиці виборола гімнастка та призерка олімпійських ігор Ганна Різатдінова. На другому місці опинилася акторка театру та кіно Ксенія Мішина. Телеведучий Володимир Остапчук став третім за балами суддів, а гумористка Вікторія Булітко замкнула турнірну таблицю.

Результати оцінок суддів:

Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров - 109 балів

Ксенія Мішина і Женя Кот - 107 балів

Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук - 99 балів

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар - 86 балів.

Результати оцінок суддів, скріншот
Результати оцінок суддів, скріншот

Однак глядачі віддали свої голоси не так і першою у фінал пройшла пара Ксенія Мішина та Женя Кот. Також до фіналу пройшли Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров та Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар. А Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова покинули проект.

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала, що час над нею не владний, накинувши сорочку з чоловічого плеча: "Така зухвала".