Як відомо, донька знаменитої співачки Доліної Ангеліна, активно веде власну сторінку в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, цього разу, вона розповіла про нещодавні відвідини могили померлої співачки Юлії Началова.

Зауважимо, що ще у березні знамениту Началову госпіталізували до лікарні у важкому стані, де через кілька днів вона померла на 39-му році життя від зараження крові і серцевої недостатності. Відтак, цими днями донька Лариси Доліної привезла на могилу білого ведмедика та залишила його там.

Началова, фото - Рамблер
Началова, фото - Рамблер

"Снігового друга привезли. Видно, що кожен день хтось приходить. Ох киця, - написала Доліна.

Також вона опублікувала відповідні знімки могили, на яких видно, що біля хреста стоять квіти, а на лавці посадили великого білого ведмедя. В коментарях багато користувачів висловлюють свої співчуття. Однак, є й такі, які вважають, що Доліна Даремно привезла м'яку іграшку: "Як ви вважаєте, чи потрібні покійному від живих ... квіти та іграшки"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

Також Знай. ua писав, що Нікитюк за кордоном показала справжнє обличчя.