Російська співачка українського походження Наташа Корольова активно веде сторінку в Instagram, виставляючи різні фото і відео. Зараз артистці 46 років, вона живе в щисливому шлюбі з чоловіком Сергієм Глушко з 2003 року, разом пара виховує сина Архіпа. Однак на піку своєї популярності історія знаменитості була зовсім іншою. Пропонуємо згадати запальні 90-ті, архівні фото з колишнім чоловіком Ігорем Ніколаєвим та історію їх стосунків.

Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв у Венеції

Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв, романтичні кадри

Коли Наташа Корольова зустріла Ігоря Ніколаєва, між коханими була різниця в цілих 13 років. Тоді Наташі було 15, а Ніколаєв відразу ж після прослуховування написав для неї пісню "Жовті тюльпани", яка стала безперечним хітом. У 1992 році Ніколаєв записав з дівчиною першу спільну композицію "Дельфін і русалка", проте ця пісня вважається для їх пари пророчою, адже в 2001 закохані голосно розлучилися.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Наташа Корольова і Игонь Миколаїв з собачкою

Наташа Корольова з сестрою і Ксенією Собчак

Весілля Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва

Нагадаємо, Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова розповіла про трагедію, яка сталася в її сім'ї – пара втратила дитину.

Також портал Знай.uа писав, що син Наталки Корольової Архип Глушко останнім часом захопився вокалом.