Російський музичний продюсер Йосип Пригожин прокоментував життя російської естрадної співачки Валерії Перфілової, коли та ледь не загинула від рук свого ексчоловіка Олександра Шульгіна.

Йосип Пригожин і Валерія

Так, продюсер згадав про випадок у 1994 році, коли артистці довелося вийти на сцену після побиття. Також він повідомив, що на "Пісні року" Валерія виступила з вибитою щелепою, з-за чого вона співала тільки однією стороною.

"От якщо ви подивитеся "Пісню року — 94", вона там однією стороною співає, тому що там у неї була вибита щелепа, чи не зламаний ніс і чорного кольору вона була", — поділився продюсер.

До того ж, Пригожин стверджує, що тоді ніхто з колег не зволив їй допомогти, тому що чоловік Валерії володів як владою, так і грошима.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Йосип Пригожин і Валерія

Більшість артистів чудово знали про насильство в сім'ї Перфілова, однак ніхто так і не втрутився.

Йосиф розповів, що коли у співачки з'явився єдиний шанс на порятунок від чоловіка, то вона, навіть не замислюючись, ним скористалася. Валерії довелося оселитися з дітьми в Саратовській області в двокімнатній квартирі батьків.

Нагадаємо, що російська співачка Алла Пугачова зізнається, що їй важко дається розпоряджатися грошима і керувати бізнесом.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі з'явилися архівні фото Наташі Корольової.

Також портал Знай.ua писав, що російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася відвертими селфи в дзеркалі, позуючи без макіяжу на тлі портрета себе коханої.