Популярна українська співачка і актриса, яка є ведучою шоу "Танці з зірками", обожнює яскраві фотосесії, результатами яких часто ділиться з шанувальниками у своєму Instagram. Так і цього разу красуня похвалилася в мережі яскравими кадрами з нового фотосету, на яких з'явилася в неймовірно ніжний і чуттєвому образі.

Як видно, на фотосесію Тіна Кароль прийшла в спокусливому довгому сукня сніжно-білого кольору в дрібний чорний горошок. Тіна позує і стоячи, і сидячи в різних позах, вона відкрито демонструє свою сексуальність, але це не виглядає вульгарно. Її волосся красиво укладене, на обличчі яскравий макіяж, а у вухах масивні сережки. Шанувальники в захваті від нового фото красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.