Популярна російська телеведуча Настя Івлєєва, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка" і своїм веселим блогом в Instagram, обожнює увагу публіки і часто підігріває інтерес до своєї персони на своїй сторінці в соцмережі. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, на якому невдало потренувалася в спортзалі. Так, артистка з розгону стрибнула на бігову доріжку, після чого підсковзнулась і смачно шубовснулася.

"Я: - мені терміново треба схуднути!
Спорт: - пішла n@xyi .", - забавно підписала Івлєєва. Фолловери не пройшли повз: "До штанги не підходь !", "Мась,сподіваюся ти там жива,здорова?😂🙈", "Сподіваюся, з першого дубля зняли.😂", "По-моєму це було боляче 😰😰😰", "Це можна переглядати вічно!!! 😁😁", "Ну що накачала попу для молодого чоловіка?😂", "Господи,тільки б нічого не зламала!🙈😂", "😂😂😂 Смішно і не дуже (боляче ж напевно 😅", "Блін ти фейс не розбила?".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.