Українська ведуча Леся Нікітюк показала унікальну церкву-піраміду. Виявилося, що вона знаходиться в Полтавській області. Причому цілих три, дві з яких можуть потрапити туристи.

Спочатку вона відвідала зменшену копію піраміди Хеопса. Її побудував ентузіаст Володимир Марковський. Він вважає, що будівля може очищати розум, врівноважувати енергетику людини і лікувати.

Другу піраміду побудував морський офіцер більш 130 років тому як усипальницю для дружини, а на даний момент вона є церквою.

Піраміда, прес-служба Нового каналу
Піраміда, прес-служба Нового каналу

"Вперше бачу храм в піраміді, – зізналася служителю церкви Леся Нікітюк. – Це ж треба мати талант – побудувати її в ті роки, і щоб вона досі не завалилася".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Батюшка розповів, що крім каменів тут є і кров, чим налякав Никитюк і вона перепитала, що за кров.

Піраміда, прес-служба Нового каналу
Піраміда, прес-служба Нового каналу

"Тварин. За стародавнім рецептом, всі церкви, такі як Києво-Печерська і Почаївська лавра будувалися на крові. У розчин домешивался ще і яєчний жовток. Так робили цемент, – заглибився в історію служитель храму".

Леся Нікітюк, прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, Леся Нікітюк в пошуках містики нарвалася на коня.

Як повідомляв Знай. ua, Нікітюк в Празі поставила фанатів в незручне становище.

Також Знай. ua писав, що Никитюк з красунею-мамою підкорили осінню Праги.