Як відомо, вже незабаром знаменита співачка Наталія Власова відзначить своє 20-річчя творчої діяльності. А відтак, вона розповіла, що на свій ювілейний концерт, який відбудеться у Москві, вона планує запросили легендарну Аллу Пугачову.

Як відзначається, Власова стала популярною ще в 1999 році, коли виконала хіт - "Я у твоїх ніг". А вже в 2000 році, на піку слави, вона й познайомилася з королевою російської поп-сцени Аллою Пугачовою, яка запросила її на зйомках програми "Різдвяні зустрічі".

Алла Пугачова, 24 канал
Алла Пугачова, 24 канал

"Це було грандіозним подарунком для людини, яка тільки що приїхав в Москву. Я ще тоді навіть не переїхала в Москву, я була із Петербурга та весь час їздила на зйомки передачі. Коли мені передали її запрошення на" Різдвяні зустрічі "- це, звичайно, було саме безцінне, що я могла собі побажати. Це був найперший рік моєї появи на сцені", - зізналася співачка.

А відтак, Власова вирішила пригадати минуле та запросити Пугачову на майбутній ювілейний концерт.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Галкін і Пугачова економлять на власних дітях: "Грошей у них немає, звідки? Вони ж не працюють".

Також Знай.uа писав, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.