У п'ятницю, 22 листопада, на телеканалі "1+1" в ефір вийшов Зимовий кубок "Ліги Сміху", в якому беруть участь десять команд-улюбленців публіки. Про це повідомляє прес-служба "Квартал 95". Так, серед виступаючих в першій частині Кубка, знайомі глядачеві команди "Пішло-поїхало", "Дніпро", "Моя провінція" та багато інших. На гумористичне шоу прийшла і Надя Дорофєєва, яка раніше була одним із зіркових тренерів "Ліги сміху". Однак, на цей раз вона була в абсолютно новій ролі – Надя прийшла підтримати чоловіка Вову Дантеса, якого посадили в тренерське крісло.

Тренери "Ліги сміху", Квартал 95
Тренери "Ліги сміху", Квартал 95

Повідомляється, що перед початком зйомок шоу Надя і Вова мило поспілкувалися за лаштунками, а також фотографувалися з іншими зірками і тренерами "Ліги Сміху". Відзначається, що на концерт Дорофєєва прийшла в досить скромному образі, а в око впадав золотий ключик у неї на шиї.

Надя Дорофєєва, Квартал 95
Надя Дорофєєва, Квартал 95

До речі, співачка заявила, що вона не проти повернутися в тренерське крісло, адже про минулий сезон у неї тільки теплі спогади. Свої п'ять копійок вставив і Дантес, який теж побував і на сцені і в тренерах "Ліги Сміху". Він зазначив, що йому дуже подобається в шоу, а також розповів про улюблені команди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Яма, Дорофєєва і Дантес, Квартал 95
Яма, Дорофєєва і Дантес, Квартал 95

Нагадаємо, грайлива Надя Дорофєєва в одній білизні змусила фанів пофантазувати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадкова Надя Дорофєєва показала "качине личко".

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва здивувала шанувальників ніжною красою, давно її ніхто не бачив.