Шлюб співачки Майлі Сайрус з актором Ліамом Хемсворт тривало близько року, але разом вони були з десяток років. А ось розлучення шокував всіх – адже про розірвання чоловік дізнався з соцмереж, видно все було аж так погано в стосунках пари. Нещодавно сварку пари на прес-конференції в Мадриді прокоментувала дружина брата Ліама Хемсворт Ельза Патакі.

Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус, Mainstyles
Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус, Mainstyles

За її словами, Ліам сильно засмучений случивимся, адже Майлі розірвала стосунки, які тривали багато років. "Він сильний хлопчик і заслуговує кращого. Він гідний кращого", - сказала Ельза, коли її запитали, як справи у Ліама. Повідомляється, що родичі актора весь час спілкувалися з Майлі, але після розриву, все від неї відвернулися. "Ліам знайшов підтримку в сімейному колі і став більше спілкуватися з Крісом, щоб відновитися", - говорить Ельза.

Варто відзначити, що в мережі ходять чутки про зради Хемсворт, а Майлі звинувачувала його в тому, що він став залежним від наркотиків і алкоголю. Патакі також розповіла, що деякий час після розриву з Сайрус, Ліам жив у них з Кріс Хемсворт в Австралії. Зараз же актор почав зустрічатися з австралійською актрисою Медісон Браун, а Майлі зав'язала відносини з музикантом Коді Сімпсоном.

Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус, Акценти
Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус, Акценти

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Майлі Сайрус розридалася на похоронах відомої співачки.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Майлі Сайрус знайшла собі молоденького залицяльника.

Також портал "Знай.иа" писав, що Хемсворт назвав причину розлучення з Майлі Сайрус.