Відома українська співачка Аліна Гросу, яка влітку вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз Аліна похвалилася цікавою публікацією, яка є і фото, і відео одночасно, на ньому вона позує в компанії чорнявого красеня, який не раз знімався в її кліпах.

Як видно, перед камерою Аліна позує в стриманому чорному платті цікавого фасону з прозорими рукавами-ліхтариками. Її волосся зібране в красиву зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Гросу стоїть в обнімку з красенем Романом Полянським, який знімався в декількох кліпах співачки. У підписі до фото артистка написала: "Прекрасний і захоплюючий захід від @remymartin. Рада була стати його частиною. Зі мною головний герой трилогії #ДикоЛюбилаВову та чудовий танцюрист з Брудних Танців @roman_polianskiy". Шанувальники в захваті від нової публікації Гросу і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.