Відома телеведуча Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. І на цей раз зірка показала кілька фотографій зі свого відвідування дитячої лікарні, де перебувають хворі пацієнти. Схоже, Регіна вирушила туди з благодійною метою, вона провела час з хворими дітками, і принесла їм подарунків.

Як видно, з нарядом Тодоренко сильно не заморочувалася і вибрала прості чорні лосини і яскраву блакитну толстовку оверсайз з написом назви її шоу "П'ятниця з Регіною". Регіна позує на знімках разом з пацієнтами лікарні, діти радо позують і посміхаються на камеру, багато з них не мають волосся, а на обличчях деяких видно медичні маски. У підписі до фото телезірка розповіла про свій візит до дітей, а також розповіла, як їм можна допомогти.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.