Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими постами. Так, в цей раз красуня потішила шанувальників яскравим фото в романтичному образі. Як видно, перед камерою зірка з'явилася, розкинувшись в красивому м'якенькому кріслі, в якому буквально потонула. На ній сіра тепла кофта з коміром, а от ноги голі, Леся їх витягла, демонструючи ідеальні вигини.

Нікітюк закинула ногу на ногу, її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. Поруч з нею на столику стоїть чашка кави. У підписі до фото зірка написала, що любить свою роботу. А шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати новий образ красуні. Багато відзначили, що Лесі дуже пасує такий спокійний романтичний образ.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.