Популярна співачка, модель і улюблениця публіки Даша Астаф'єва, яка свого часу підкорила серце засновника Playboy Х'ю Хефнера, обожнює яскраві фотосесії, результатами яких часто ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram. Так, і цього разу красуня показала несподівано ніжні кадри з нової фотосесії.

Як видно, зйомка проходила в цікавому місці, яке нагадує льодовик. Даша стоїть на березі, а за її спиною видно брили льоду. А сама артистка позує в благенькому ніжно-рожевому платті, яке досягає п'ят, а на її ногах масивні чорні черевики. Волосся красуні розпущене і майорить на вітрі, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Даша поділилася найпотаємнішим – вона розповіла про свої страхи і мрії. Шанувальники почали обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.