Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно презентувала кліп на нову пісню "Луна", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так і цього разу зірка вирішила похвалитися результатами яскравої фотосесії, на якій з'явилася в незвичайному образі. Однак шанувальники помітили, що співачка сумна або не виспалася.

Так, на нових фото красуня з'явилася в довгому плащі кольору хакі, під яким видно чорно-біле плаття в горошок. На ногах зірки цікаві світлі туфельки, її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. У підписі до фото Аліна Гросу написала: "#выбирайгросу 1/2? Чомусь сумну і трохи розслаблену". Шанувальникам аж дух перехопило від нових фото співачки, зірку засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.