Відомий гуморист Максим Галкін публічно потролив співачку Катю Лель, яка останнім часом шокує публіку розповідями про прибульців. Виконавиця хітів "Мій мармеладний" і "Мусі-пусі" оголосила, що інопланетяни не раз вступали з нею в контакти, а одного разу навіть викрали її на свою тарілку і забрали у неї всі зуби.

"Викликайте Катю Лель! Максим Галкін тепер теж звертає увагу на знаки у небі", - підписано відео.

Історії Лель, як з'ясувалося, чув і Галкін і не забув пожартувати над артисткою. Чоловік Алли Пугачової помітив у небі незрозумілі вогні, що нагадують НЛО, і негайно розмістив фото цього таємничого об'єкта у своїх "Сторіс" в Інстаграм. А в коментарях гуморист задумався, чи не повідомити про свою знахідку Каті Лель, шанувальниці прибульців.

До речі, публіка в історії співачки про інопланетян не вірить, вважаючи, що таким екстравагантним чином артистка, давно втратила колишню популярність, просто намагається нагадати про себе. Не випадково ж інший її колега по цеху - Михайло Муромов, виконати хіта "Яблука на снігу", раптово став екстрасенсом і тепер, за його словами, може лікувати людей накладенням рук. Галкіну, як вважають інтернет-користувачі, розповіді про НЛО поки ні до чого.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, Галкін і Пугачова економлять на власних дітях: "Грошей у них немає, звідки? Вони ж не працюють".

Як повідомляв Знай.uа "До Парижу готова!": Галкін показав уроки французького з донькою, у неї справжній дар.

Знай.uа писав, Лобода показала пристрасні танці з красенем-блондином, фанати заінтриговані: "На Миколаєва схожий".