Відома українська артистка Світлана Лобода опублікувала коротке відео у соціальних мережах. На відео знаменитість показує неймовірну розтяжку. Виконавиця із тренером готувалась до виступу, якраз перед "Грамофоном". Лобода для тренування обрала широкі чорні штани і шкіряну куртку.

Фанати активно засипали коментарями відеоролик, зробивши кумиру масу приємних компліментів:

"Ни фига себе растяжка у тебя 👍", "У Вас ноги своей жизнью живут будто😂🤦🏻‍♀️❤️", "Капец Вы эластичная 😻😂", "Я чувствую, что сегодня прямой эфир взорвётся 😂🔥 Света, мочи 💙❤️", "Бесконечно можно смотреть на 3 вещи: то, как Света показывает растяжку, на то, как Светик меняет хештеги, и на то, как переносится альбом 😂😂😂 Lo, я тебя обожаю ❤️", "Света, не убейся только, у тебя ещё альбом не выпущен! Помни про это, когда скакать будешь!", - коменнтують фолловери.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.