Відома російська поп-співачка Валерія опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове відео, на якому засвітився її чоловік - продюсер Йосип Пригожин. Ролик видався досить незвичним, тому фанати по-різному відреагували на побачене.

На відео Валерія разом із чоловіком відпочивають на вихідних в ресторані. Валерія показує їжу, яку їм принесли, незвичайний чай, а потім в кадр потрапляє і сам Пригожин - який заснув за столом.

У підписі до відео Валерія розповіла, що з родиною вона поїхала в Прованс - відпочити вперше за два місяці. Однак, підписники сприйняли цей ролик не так безневинно. Декому здалося, що посудина, в якій співачці і її сім'ї подали чай на відео, схожа на бонг - пристрій для куріння.

Фото-порівняння, Hyser
Фото-порівняння, Hyser

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, Hyser
Коментарі, Hyser

Коментарі, Hyser
Коментарі, Hyser

Проте, це лише припущення, які зробили коментатори - правдивість цих припущень нічого не доводить.

Нагадаємо, раніше Ротару відправиться підкорювати Москву: росіяни закликають бойкотувати концерт української співачки.

Також Знай.uа писав, що Королева стривожила сумною звісткою про Тарзана: "Будемо прощатися...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що магічний шпагат Волочкової подвоїв армію залицяльників: "Чоловік пішов...".