Знаменитий та досить епатажний російський співак Філіп Кіркоров частенько радує прихильників різноманітними фотографії, викладаючи їх на власній Instagram-сторінці. Відтак, у зв'язку із Днем матері, знаменитість показав фанатам найріднішу йому людину, якої, за словами Кіркорова, вже немає 25 років.

"Це моя улюблена Мама. Уже 25 років її немає зі мною, але пам'ять про неї жива в моєму серці кожен день. Спасибі за життя, Мама! З Днем Матері!", - підписав раритетний знімок співак, на якому зображений він та його мати.

Скріншот допису
Скріншот допису

Зауважимо, що в коментарях фанати співчувають співаку та кажуть, що вони дуже і дуже схожі, немов "дві каплі води".

Нагадаємо, що Кіркорова помітили з новою дівчиною. Відтак, у російських ЗМІ з'явилися чутки про те, що відомий співак Філіп Кіркоров возз'єднався з Катериною Гусєвою, світською левицею і ді-джеєм. Торік громадськості стало відомо про те, що між ними склалися близькі стосунки. Проте вони тривали недовго, тому що у Кіркорова був дуже щільний концертний графік.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.